06 51540236

©2019 Mediation4U BV

Wat kost mediation?

Wat kost het?

Een uitgebreid informatiegesprek met jullie samen, telefonisch of persoonlijk, is helemaal gratis! Na dit gesprek ontvangen jullie een heldere kostenopgave van het hele traject, desgewenst voor een vaste prijs.

Heldere afspraken en geen onaangename verrassingen achteraf. 

(Echt)scheidingen

De kosten van jullie scheiding zijn namelijk afhankelijk van jullie persoonlijke situatie. Dit is voor iedereen anders.  Hebben jullie een koophuis? Moet er een ouderschapsplan worden opgesteld? Hoe gaan jullie om met jullie pensioen opbouw? Is er sprake van een onderneming? Hier wordt allemaal rekening mee gehouden. Na een kosteloos intake-gesprek ontvangen jullie een heldere inschatting van de totale kosten voor het hele traject.

Gaat u scheiden en heeft u een inkomen onder de €38.600 op jaarbasis? Ik werk ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. Je betaalt dan slechts een zeer beperkte eigen bijdrage. De andere partij betaalt dan de helft van het uurtarief; als beiden toevoeging krijgen dan is alleen eigen bijdrage verschuldigd. Klik hier voor meer informatie over gesubsidieerde rechtsbijstand.

Zakelijke- en arbeidsconflicten

Het uurtarief voor zakelijke mediation bedraagt €145 exclusief BTW per uur “all-in”. De meeste conflicten zijn vaak na twee tot vijf gesprekken opgelost.

Wat als je niet kiest voor mediation? Wat zijn de kosten dan?

Tenslotte is het verstandig om je af te vragen wat de kosten zijn als je niet voor mediation kiest. Een alternatief is een advocaat in de arm te nemen. Wat kost het als je allebei een advocaat in de arm neemt en het op een rechtszaak laat aankomen (in geld)? Wat kost het wanneer je het conflict niet oplost (in tijd en stress)?

Neem contact op