Opnieuw aan tafel?

Ook na jullie scheiding kunnen er omstandigheden zijn waardoor jullie afspraken die tijdens de scheiding zijn gemaakt moeten worden aangepast.
Scheiden-met-een-mediator
nieuwe partner na scheiden

Ook hiervoor kunnen jullie bij mij terecht. Hiervoor hoeven jullie niet naar een advocaat. Ook hoeven de gewijzigde afspraken niet opnieuw worden ingediend bij de rechtbank. Nadat we via mediation tot afspraken zijn gekomen wordt alles netjes door mij vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst en gelden de nieuwe afspraken. Bijvoorbeeld:

Herberekening kinder- en partner alimentatie

Mogelijk zijn er omstandigheden waardoor er een herberekening van de alimentatie moet plaatsvinden. Bijvoorbeeld 1 van jullie is meer of minder gaan werken, of veel meer of minder gaan verdienen. Of er is sprake van een nieuwe partner: 1 van jullie of jullie beiden zijn gaan samenwonen of opnieuw getrouwd.

Aanpassingen ouderschapsplan

Mogelijk is de zorgverdeling van jullie kinderen gewijzigd, of willen jullie dit wijzigen. Of na evaluatie willen jullie andere afspraken maken. Wat zijn de financiële gevolgen hier van? Mogelijk moeten de kinderkosten anders worden verdeeld. Ook hiervoor kunnen jullie bij mij terecht.

Neem contact op

Voor meer informatie, neem gerust contact op. U krijgt binnen één werkdag een reactie.

5 + 2 =

Mediation4u

 

Pim van der Hagen
Esdoornstraat 13
5712NS Someren
contact@med4u.nl
Tel: 06 51540236

Uw mediator regio Someren Asten Heusden Lierop Heeze Sterksel Maarheeze Geldrop Mierlo Helmond Eindhoven Weert Deurne

ADR voorlopig
× Direct Whatsapp contact