MfN en ADR register mediator Pim

Ontdek de kracht van mediation: samen in gesprek gaan, met een betrokken mediator, neutraal en onpartijdig: ik ben er voor jullie allebei!
Pim-van-der-hagen-med4u

Certificering

 

  • MfN register Mediator

  • ADR register Mediator

  • ADR Master negotiator

  • Specialisatie in echtscheidingen als familiemediator

  • Specialisatie in arbeidsrecht

Over Pim

MEDIATOR

Fijn dat je even de moeite neemt om kennis met mij te maken! Ik ben Pim van der Hagen en ben MfN en ADR register Mediator met een specialisatie in echtscheidingen in de regio Someren, Asten, Heeze, Sterksel, Maarheeze, Geldrop, Mierlo, Lierop, Nederweert, Weert Helmond en Deurne. Jullie belang staat bij mij centraal!

Fulltime beschikbaar als gespecialiseerd echtscheidingsmediator

Ik ben fulltime voor jullie beschikbaar als gespecialiseerd echtscheidingsmediator met mijn eigen praktijk Mediation4U. Ruim 40 stellen per jaar weten de weg naar mijn praktijk te vinden voor hulp bij scheiding. Klanten waarderen mijn diensten met een 9,2 via Trustoo. Kijk hier wat mijn cliënten over mij te zeggen hebben, dat is immers belangrijker dan wat ik over mijzelf te vertellen heb toch?

Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is dat jullie, ondanks dat jullie uit elkaar gaan, elkaar weten te vinden in goede afspraken hierover. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn. Zij willen zich serieus genomen voelen, immers een scheiding van ouders gaat ook over hen. Bovendien is de relatie ouders – kinderen een relatie die altijd blijft. De kinderen kunnen desgewenst ook hun verhaal bij mij doen en een stem krijgen, als zij en jullie daarvoor open staan. Jullie zijn dan straks geen partners meer, maar blijven wel ouders! In logische stappen begeleid ik jullie naar gezamenlijk gedragen oplossingen en afspraken, voor nu maar ook voor de toekomst.

Onpartijdig, neutraal en oordeelsloos

De belangen van jullie allebei staan voor mij centraal. Daarom zijn de kernwaarden van mediation – neutraliteit en onpartijdigheid – voor mij zo belangrijk. Als geen ander weet ik de diepere gronden en belangen achter een conflict boven water te halen en daarmee de voorwaarden voor een duurzame oplossing te creëren. Ik ben pragmatisch en praktisch maar geef ook alle ruimte voor emoties. Onpartijdigheid, neutraliteit en oordeelsloosheid zijn niet alleen de belangrijkste eigenschappen van een goede mediator, maar zijn ook mijn persoonlijke waarden die bij  mij hoog in het vaandel staan.

Een mediation is voor mij succesvol afgerond als jullie werkbare en duurzame afspraken hebben gemaakt. Afspraken die standhouden, ook in de toekomst, en waar jullie beiden zelf achter staan. Bewust kiezen kun je alleen als je duidelijke informatie hebt en als je de consequenties van keuzes goed kent. Ik zorg voor duidelijkheid en overzicht tijdens de gesprekken, zodat jullie stap voor stap verder komen en uiteindelijk met een gerust hart verder kunnen.

De kwaliteitsnormen van het MfN en het ADR, waaraan ik als mediator verbonden ben, geven je een kwaliteitsgarantie. Zo ben ik gebonden aan de gedragsregels, permanente educatie en een klachtenregeling van het MfN. Ben je op zoek naar een mediator in Limburg, mediator in Weert of mediator in Asten? Maak vrijblijvend kennis met mij en neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

Voor meer informatie, neem gerust contact op. U krijgt binnen één werkdag een reactie.

11 + 5 =

Mediation4u

 

Pim van der Hagen
Esdoornstraat 13
5712NS Someren
contact@med4u.nl
Tel: 06 51540236

Uw mediator regio Someren Asten Heusden Lierop Heeze Sterksel Maarheeze Geldrop Mierlo Helmond Eindhoven Weert Deurne

ADR voorlopig
× Direct Whatsapp contact