Op zoek naar een mediator in Maarheeze?

Ontdek de kracht van mediation: samen in gesprek gaan, met een betrokken mediator, neutraal en onpartijdig: ik ben er voor jullie allebei!
ContactOver Pim

Echtscheiding mediator in Maarheeze

Wat fijn dat je de tijd neemt om mij beter te leren kennen! Ik ben Pim van der Hagen, een MfN- en ADR-geregistreerde mediator met een specialisatie in echtscheiding mediation in de regio Maarheeze en omliggende gebieden, waaronder o.a. Someren, Asten, Heeze en Deurne. Bij Mediation4U staat jullie belang altijd centraal.

 

Fulltime beschikbaar

Mediator Maarheeze

Ik sta fulltime tot jullie beschikking als een ervaren mediator met mijn eigen praktijk, Mediation4U in de regio Maarheeze. Elk jaar vinden meer dan 40 stellen, die besloten hebben om uit elkaar te gaan, de weg naar mijn praktijk en waarderen mijn diensten met een indrukwekkende 9,1 beoordeling op Trustoo. Wat mijn cliënten over mij te zeggen hebben, is tenslotte belangrijker dan mijn eigen woorden, toch?

Pim-van-der-hagen-med4u
ADR voorlopig

Stap voor stap begeleiding

Ik begrijp als geen ander hoe cruciaal het is dat jullie, ondanks de scheiding, tot goede overeenkomsten kunnen komen, vooral wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Het is essentieel dat ze serieus genomen worden, omdat een scheiding van ouders ook hun leven raakt. De ouder-kind relatie blijft immers altijd bestaan. Als jullie en de kinderen dat wensen, kunnen jullie kinderen ook hun stem laten horen bij mij. Jullie zijn dan geen partners meer, maar blijven wel ouders. Ik zorg voor een veilige omgeving en begeleid jullie stap voor stap in dit moeilijke proces naar oplossingen en goede afspraken in het ouderschapsplan die jullie gezamenlijk kunnen dragen, zodat de scheiding goed geregeld is.
Mediation4u-zakelijk-conflict

Mediation Maarheeze, neutraal en onpartijdig

 Ik stel de belangen van alle partijen allebei centraal, en daarom hecht ik enorm veel waarde aan de kernwaarden van mediation: neutraliteit en onpartijdigheid. Samen kijken we naar de dieperliggende belangen en oorzaken van conflicten, wat de basis vormt voor duurzame oplossingen. Mijn werkwijze is pragmatisch en praktisch en ik laat daarbij ook ruimte voor emoties. Onpartijdigheid, neutraliteit en een oordeelloze benadering zijn niet alleen de belangrijkste kenmerken van een goede mediator, maar ook persoonlijke waarden die ik hoog in het vaandel draag. 

Duurzame afspraken maken

Voor mij is een mediation succesvol afgerond wanneer jullie werkbare en duurzame afspraken hebben gemaakt. Afspraken voor de langere termijn en waar jullie allebei volledig achter staan. Bewuste keuzes kunnen alleen worden gemaakt wanneer je beschikt over heldere informatie en een goed begrip van de gevolgen van die keuzes. Tijdens onze gesprekken zorg ik voor duidelijkheid en overzicht, zodat jullie stap voor stap vooruit kunnen en uiteindelijk met een gerust hart verder kunnen.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bij mij kunnen jullie terecht voor scheiden in Maarheeze. Als ervaren mediator in scheidingsbemiddeling sta ik klaar om jullie bij te staan in deze moeilijke periode. Daarnaast zorg ik als een neutrale derde partij voor een veilige omgeving waarin we werken aan een respectvolle afhandeling van jullie scheiding. Voordat we het bemiddelingstraject starten kunnen jullie een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij aangaan, om te kijken of ik de juiste mediator ben voor jullie situatie. Ik streef naar duidelijke afspraken waar jullie beiden achter staan om tot een oplossing te komen.

Ervaringen

Ik zou Pim zeker aanraden. Een erg deskundige mediator, die het hele traject zo begeleidt dat het eindresultaat voor beide personen goed voelt. Hij luistert goed en begeleidt je ook goed om elkaars belangen te begrijpen. Hij helpt daarin ook om tot een oplossing te komen als je daarin vastloopt. Verder werkt hij alles piekfijn en snel uit. Kortom ik zou iedereen die mediation nodig heeft, Pim aanraden.

- J te Nuenen

Ervaringen

“Wij liepen al bij een mediator maar we zaten na een aantal gesprekken muurvast. Het was ook complex. Met een eigen zaak, een huis…Uiteindelijk hebben we Pim erbij betrokken. Met creatieve vragen wist hij bij ons door te dringen en ons uit de impasse te halen en zijn we uiteindelijk tot een oplossing gekomen. “

- M te Geldrop

Ervaringen

“Menselijk, respectvol, vriendelijk en zeer kundig!”

- C te Veldhoven

Ervaringen

“Ik had zoveel vragen, zoveel onzekerheden. Stap voor stap hebben we het proces doorlopen met aandacht voor emotie en duidelijke uitleg voor wat er allemaal op mij af kwam. Uiteindelijk kon ik zelfs in het huis blijven wonen.”

- S te Geldrop

Ervaringen

Alles naar tevredenheid verlopen en goede informatie. Fijn dat beide partijen hun eigen oplossing konden kiezen.

- R te Eindhoven

Ervaringen

Er stond voorop dat we op een vriendelijke manier uit elkaar gingen. Hier zijn we goed in begeleid.

- A te Eindhoven

Ervaringen

Welke eigenschap was voor u het belangrijkst?

"Dat we er samen zijn uitgekomen met behulp van Pim

- D te Veldhoven

Ervaringen


"Gaf duidelijke uitleg. Goed werk geleverd!"

- C te Eindhoven

Ervaringen


"Pim, hartstikke bedankt voor alle hulp, steun en advies."

- D te Veldhoven

Ervaringen


"
Zeer deskundig en goed geholpen.  Bedankt!"

- J te Helmond

Ervaringen

"Fijn in de omgang en ruimte biedend voor beide partijen om standpunten kenbaar te maken"

- P te Someren

Ervaringen

"Kalm, prettig in de omgang, onpartijdig."

- D te Someren

Ervaringen

"Heel erg bedankt voor de goede hulp!"

- L te Heeze

Ervaringen

"Fijne sfeer, veel ruimte om vragen te stellen en duidelijke uitleg. Bedankt!"

- C te Veldhoven

Ervaringen

"Onpartijdig en betrokken"

- C te Helmond

Ervaringen

"Rust uitstralend en onafhankelijk"

- D te Helmond

Ervaringen

"Kiest geen partij. Het belang voor de kinderen stond voorop. Bedankt Pim voor je betrokkenheid en het vlot en soepel lopende traject. Ondanks de emotionele achtbaan wist je ieders belangen te behartigen!"

- I te Eindhoven

Ervaringen

“  Ik heb het als een prettig traject ervaren. De scheiding op zich is al moeilijk genoeg en ik ben door de professionaliteit, zeker geholpen in de verwerking. Nogmaals heel erg bedankt en ga op dezelfde voet door!”

- B te Veldhoven

Ervaringen

“ Menselijk, respectvol, zeer kundig. “

- C te Veldhoven

Ervaringen

“ Bedankt Pim voor de hulp en het fijne traject”

- M te Veldhoven

Ervaringen

“Bedankt voor de goede begeleiding en de goede zorgen om hier samen uit te komen!”

- B te Someren

Ervaringen

“Heel fijn geholpen. Keek echt in belang van mijn zoon. Liet mij uitpraten, zorgde ervoor dat mijn mening ook telde”

- L te Someren

Ervaringen

“Ik beveel mediation4U aan bij anderen: helemaal eens”

- T te Someren

Ervaringen

"Dankjewel Pim voor je snelle en kundige begeleiding.

Scheiden is niet leuk, maar als het dan toch moet is een mediation traject in mijn ogen de beste oplossing en ik ben erg tevreden over hoe het proces gelopen is: vlot, kundig, met ruimte voor een persoonlijke benadering en onpartijdig.

Fijn ook dat je zo goed uit kunt leggen wat er allemaal vastgelegd moet worden en wat de consequenties van de verschillende keuzen zijn."

 

G te Deurne

Neem contact op

Voor meer informatie, neem gerust contact op. U krijgt binnen één werkdag een reactie.

4 + 2 =

Mediation4u

 

Pim van der Hagen
Esdoornstraat 13
5712NS Someren
contact@med4u.nl
Tel: 06 51540236

Uw mediator in scheidingsbemiddeling en familieconflicten in de regio Someren, Asten, Heusden, Lierop, Heeze, Sterksel, Maarheeze Geldrop, Mierlo, Helmond, Eindhoven, Weert en Deurne.

ADR voorlopig

Pim van der Hagen: uw mediator in Maarheeze? 

Mijn verbondenheid met de kwaliteitsnormen van het MfN en het ADR biedt jullie een garantie voor kwaliteit. Ik volg de gedragsregels, blijf me voortdurend bijscholen en heb toegang tot een klachtenregeling van het MfN. Willen jullie kennismaken met mij? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. U bent bij mij ook aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een: Mediator Deurne, mediator Helmond, mediator Mierlo of mediator Asten.

× Direct Whatsapp contact