Op zoek naar een mediator in Deurne?

Ontdek de kracht van mediation: samen in gesprek gaan, met een betrokken mediator, neutraal en onpartijdig: ik ben er voor jullie allebei!
ContactOver Pim

Echtscheiding mediator in de regio

Mediation Deurne | Wat fijn dat je de tijd neemt om mij beter te leren kennen! Ik ben Pim van der Hagen, een MfN- en ADR-geregistreerde mediator met een specialisatie in echtscheiding mediation in Deurne en omstreken, waaronder o.a. Someren, Asten, Mierlo, Heeze en Maarheeze. Bij Mediation4U staat jullie belang altijd centraal.

 

Fulltime beschikbaar

Mediator Deurne

Ik sta fulltime tot jullie beschikking als een ervaren scheiding mediator met mijn eigen praktijk, Mediation4U. Elk jaar vinden meer dan 50 stellen de weg naar mijn praktijk en waarderen mijn diensten met een indrukwekkende 9,2 beoordeling op Trustoo. En wat mijn cliënten over mij te zeggen hebben, is tenslotte belangrijker dan mijn eigen woorden, toch?

Pim-van-der-hagen-med4u
ADR voorlopig

Stap voor stap begeleiding

Ik besef als geen ander hoe belangrijk het is om, ondanks de scheiding, tot constructieve overeenkomsten te komen, vooral wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Het is van uiterst belang dat we hun behoeften serieus nemen, omdat de scheiding van ouders een aanzienlijke impact heeft op hun leven. De band tussen ouders en kinderen blijft namelijk altijd bestaan. Als zowel jullie als de kinderen dat wensen, kunnen de kinderen ook bij mij hun stem laten horen. Hoewel jullie geen partners meer zijn, blijven jullie wel ouders. Ik zal jullie begeleiden bij elke stap richting duurzame oplossingen en afspraken die jullie samen kunnen dragen, zowel in het heden als de toekomst. 

Mediation4u-zakelijk-conflict

Mediator Deurne, neutraal en onpartijdig

 Ik beschouw de belangen van jullie beiden als uiterst belangrijk, en daarom hecht ik een grote waarde aan de fundamentele principes van bemiddeling: neutraliteit en onpartijdigheid. Mijn ervaring stelt me in staat om de dieperliggende belangen en oorzaken van geschillen te doorgronden, wat de basis vormt voor langdurige oplossingen. Ik ben zowel praktisch als pragmatisch ingesteld, maar ik bied ook ruimte voor de emoties die hierbij komen kijken. Onpartijdigheid, neutraliteit en een oordeel loze benadering zijn niet alleen essentiële kenmerken van een bekwame bemiddelaar, maar ook persoonlijke waarden die ik hoog in het vaandel draag.

Duidelijkheid en overzicht

Voor mij is het mediation-traject succesvol afgerond wanneer jullie werkbare en duurzame afspraken hebben gemaakt. Afspraken waar jullie allebei volledig achter staan. Bewuste keuzes kunnen alleen worden gemaakt wanneer jullie  beschikken over heldere informatie en een goed begrip van de gevolgen van die keuzes. Tijdens onze gesprekken zorg ik voor duidelijkheid en overzicht, zodat jullie stap voor stap vooruit kunnen en uiteindelijk met een gerust hart verder kunnen.

Stap voor stap begeleiding

Ik begrijp als geen ander hoe cruciaal het is dat jullie, ondanks de scheiding, tot goede overeenkomsten kunnen komen, vooral wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Het is essentieel dat zij serieus genomen worden, omdat een scheiding van ouders ook hun leven raakt. De ouder-kindrelatie blijft immers altijd bestaan. Als jullie en de kinderen dat wensen, kunnen de kinderen ook hun stem laten horen bij mij. Jullie zijn dan geen partners meer, maar blijven wel dé ouders van jullie kinderen. Ik begeleid jullie stap voor stap naar oplossingen en afspraken die jullie gezamenlijk kunnen dragen, zowel nu als in de toekomst. Meer weten over ‘wat is mediation‘ en ‘wat kost een mediator‘? Neem dan vrijblijvend contact met mediator Deurne op!

Ervaringen

Ik zou Pim zeker aanraden. Een erg deskundige mediator, die het hele traject zo begeleidt dat het eindresultaat voor beide personen goed voelt. Hij luistert goed en begeleidt je ook goed om elkaars belangen te begrijpen. Hij helpt daarin ook om tot een oplossing te komen als je daarin vastloopt. Verder werkt hij alles piekfijn en snel uit. Kortom ik zou iedereen die mediation nodig heeft, Pim aanraden.

- J te Nuenen

Ervaringen

“Wij liepen al bij een mediator maar we zaten na een aantal gesprekken muurvast. Het was ook complex. Met een eigen zaak, een huis…Uiteindelijk hebben we Pim erbij betrokken. Met creatieve vragen wist hij bij ons door te dringen en ons uit de impasse te halen en zijn we uiteindelijk tot een oplossing gekomen. “

- M te Geldrop

Ervaringen

“Menselijk, respectvol, vriendelijk en zeer kundig!”

- C te Veldhoven

Ervaringen

“Ik had zoveel vragen, zoveel onzekerheden. Stap voor stap hebben we het proces doorlopen met aandacht voor emotie en duidelijke uitleg voor wat er allemaal op mij af kwam. Uiteindelijk kon ik zelfs in het huis blijven wonen.”

- S te Geldrop

Ervaringen

Alles naar tevredenheid verlopen en goede informatie. Fijn dat beide partijen hun eigen oplossing konden kiezen.

- R te Eindhoven

Ervaringen

Er stond voorop dat we op een vriendelijke manier uit elkaar gingen. Hier zijn we goed in begeleid.

- A te Eindhoven

Ervaringen

Welke eigenschap was voor u het belangrijkst?

"Dat we er samen zijn uitgekomen met behulp van Pim

- D te Veldhoven

Ervaringen


"Gaf duidelijke uitleg. Goed werk geleverd!"

- C te Eindhoven

Ervaringen


"Pim, hartstikke bedankt voor alle hulp, steun en advies."

- D te Veldhoven

Ervaringen


"
Zeer deskundig en goed geholpen.  Bedankt!"

- J te Helmond

Ervaringen

"Fijn in de omgang en ruimte biedend voor beide partijen om standpunten kenbaar te maken"

- P te Someren

Ervaringen

"Kalm, prettig in de omgang, onpartijdig."

- D te Someren

Ervaringen

"Heel erg bedankt voor de goede hulp!"

- L te Heeze

Ervaringen

"Fijne sfeer, veel ruimte om vragen te stellen en duidelijke uitleg. Bedankt!"

- C te Veldhoven

Ervaringen

"Onpartijdig en betrokken"

- C te Helmond

Ervaringen

"Rust uitstralend en onafhankelijk"

- D te Helmond

Ervaringen

"Kiest geen partij. Het belang voor de kinderen stond voorop. Bedankt Pim voor je betrokkenheid en het vlot en soepel lopende traject. Ondanks de emotionele achtbaan wist je ieders belangen te behartigen!"

- I te Eindhoven

Ervaringen

“  Ik heb het als een prettig traject ervaren. De scheiding op zich is al moeilijk genoeg en ik ben door de professionaliteit, zeker geholpen in de verwerking. Nogmaals heel erg bedankt en ga op dezelfde voet door!”

- B te Veldhoven

Ervaringen

“ Menselijk, respectvol, zeer kundig. “

- C te Veldhoven

Ervaringen

“ Bedankt Pim voor de hulp en het fijne traject”

- M te Veldhoven

Ervaringen

“Bedankt voor de goede begeleiding en de goede zorgen om hier samen uit te komen!”

- B te Someren

Ervaringen

“Heel fijn geholpen. Keek echt in belang van mijn zoon. Liet mij uitpraten, zorgde ervoor dat mijn mening ook telde”

- L te Someren

Ervaringen

“Ik beveel mediation4U aan bij anderen: helemaal eens”

- T te Someren

Ervaringen

"Dankjewel Pim voor je snelle en kundige begeleiding.

Scheiden is niet leuk, maar als het dan toch moet is een mediation traject in mijn ogen de beste oplossing en ik ben erg tevreden over hoe het proces gelopen is: vlot, kundig, met ruimte voor een persoonlijke benadering en onpartijdig.

Fijn ook dat je zo goed uit kunt leggen wat er allemaal vastgelegd moet worden en wat de consequenties van de verschillende keuzen zijn."

 

G te Deurne

Neem contact op

Voor meer informatie, neem gerust contact op. U krijgt binnen één werkdag een reactie.

5 + 7 =

Mediation4u

 

Pim van der Hagen
Esdoornstraat 13
5712NS Someren
contact@med4u.nl
Tel: 06 51540236

Uw mediator in de regio Someren, Asten, Heusden, Lierop, Heeze, Sterksel, Maarheeze Geldrop, Mierlo, Helmond, Eindhoven, Weert en Deurne.

ADR voorlopig

Pim van der Hagen: uw mediator in Deurne

Mijn verbondenheid met de kwaliteitsnormen van het MfN en het ADR biedt jullie een garantie voor kwaliteit. Ik volg de gedragsregels, blijf mij voortdurend bijscholen en heb toegang tot een klachtenregeling van het MfN. Willen jullie kennismaken? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. U bent bij mij ook aan het juiste adres wanneer u zoekt naar: Mediator Astenmediator Helmondmediator Mierlo of Mediator Veghel.

× Direct Whatsapp contact