+31651540236 contact@med4u.nl

Scheiden is een hele ingrijpende gebeurtenis. Naast alle emoties komt er veel op je af en kan ik me voorstellen dat je vol zit met vragen. Hoe vertellen we het de kinderen? Hoe moet het met het huis? Hoe moet het financieel straks?

Als gespecialiseerd scheidings mediator bied ik hulp bij scheiding om tot goede en duurzame afspraken te komen, waar jullie allebei achter staan. Met ruimte voor het bespreken van jullie emoties, maar ook door middel van praktische en overzichtelijke stappen. Of jullie nu getrouwd zijn of samenwonen. Hebben jullie kinderen? Jullie kind(eren) staan centraal in dit proces. Want jullie gaan als partners uit elkaar, maar jullie zullen als ouders altijd verbonden blijven.

Voor iedereen die vragen heeft (ook als je al gescheiden bent en twijfelt over je huidige afspraken), organiseer ik de komende weken een gratis inloopspreekuur op dinsdagmiddag van 16.00 – 18.00 uur. Hier kun je terecht met al je vragen, groot of klein..

Wanneer? Dinsdag 17- en 24 september tussen 16.00-18.00 uur

Dinsdag 1- en 8 oktober tussen 16.00 – 18.00 uur

Locatie: Herenlaan 23 (Brandevoort) Helmond.

Stuur een mailtje naar contact@med4u.nl of bel 0651540236 voor je gratis informatiegesprek. Natuurlijk is op een andere dag afspreken ook mogelijk, of als je het prettiger vindt kan het ook bij jullie thuis.

Voor meer informatie klikt u hier.

× Direct Whatsapp contact