Zakelijke conflicten

Uw mediator regio Someren Asten Heusden Lierop Heeze Geldrop Mierlo Helmond Eindhoven Weert Roermond

Zakelijke mediation wordt ingezet bij geschillen tussen bijvoorbeeld organisaties of instanties, leveranciers en klanten. Ook wanneer u een zakelijke conflicten heeft met betrekking tot aandeelhouders, raden van commissarissen of OR-en en bestuurders kunt u terecht bij ons voor zakelijke mediation. Heeft u onenigheid over de toekomst van het familiebedrijf, ruzie met een medeaandeelhouder over de bedrijfsvoering, loopt de samenwerking niet lekker, of heeft u als ondernemer te maken met een echtscheiding? Zakelijke mediation kan helpen bij het vinden van een passende oplossing voor ieder conflict, zeker wanneer u weer, zakelijk of privé, met elkaar verder wilt of moet.

Ik spreek uw taal


Door een jarenlange ervaring als ondernemer en directeur begrijp ik als geen ander hoe het werkt binnen een onderneming of organisatie. Wanneer er wordt samengewerkt, is er bijna altijd sprake van verschillende, en vaak ook tegengestelde, belangen. Het is belangrijk om snel in te grijpen
wanneer dit uitloopt tot een conflict, zodat iedere partij weer verder kan met zijn of haar werkzaamheden. Heeft u hulp nodig bij het oplossen of voorkomen van een conflict? Ik help u om tot samen tot een langdurige oplossing te komen. Hiermee voorkomt u hoge kosten en verlies van tijd en productiviteit. Neem daarom contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op

06 51540236

©2020 Mediation4U BV