Over Pim

Ik ben zelf gescheiden en heb 2 kinderen. Ik beschik over een brede sociale en maatschappelijke achtergrond, die van pas komt bij mediations in echtscheiding- en arbeidszaken. Maar ook bij andere conflicten. Zo werk ik bijvoorbeeld samen met een woningcoöperatie die mij inschakelt bij buur(t)conflicten in de sociale sector. Daarnaast werkte ik  in verschillende management- en directiefuncties binnen het bedrijfsleven en ruim 12 jaar als ondernemer met een eigen softwarebedrijf. Deze ervaring maakt me geschikt als mediator bij het oplossen van zakelijke conflicten of arbeidsconflicten.  Ik ben fulltime voor jullie beschikbaar als mediator met mijn eigen praktijk Mediation4U.

De belangen van alle betrokken partijen staan voor mij centraal. Daarom zijn de kernwaarden van mediation - neutraliteit en onpartijdigheid – voor mij zo belangrijk . Als geen ander weet ik de diepere gronden en belangen achter een conflict boven water te halen en daarmee de voorwaarden voor een duurzame oplossing te creëren. Wil je kennismaken? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend gesprek.

 

De kwaliteitsnormen van het MfN en het ADR, waaraan ik als mediator verbonden ben, geven je een kwaliteitsgarantie. Zo ben ik gebonden aan de gedragsregels, permanente educatie en een klachtenregeling van het MfN.

 

Certificering:

  • MfN register Mediator

  • ADR register Mediator

  • ADR Master negotiator

  • Specialisatie in echtscheidingen als familiemediator

  • Specialisatie in arbeidsrecht

Neem contact op

06 51540236

©2020 Mediation4U BV